vizual za epromet link

Ilustracija sportskih rekvizita

Grad Supetar objavljuje Javni poziv za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Zajednice sportskih udruga Grada Supetra u 2024. godini.

 

 

 

 

Zajednica sportskih udruga Grada Supetra objavljuje Javni natječaj za financiranje za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta.

Da bi se prijava programa/projekta udruge mogla razmatrati i odobriti, predlagatelj mora podnijeti prijavu na posebnim obrascima koji se mogu preuzeti na mrežnim stranicama Grada Supetra  :

1. Opisni obrazac za programe/projekte od interesa za opće dobro – OPO,

2. Obrazac Proračuna za programe/projekte od interesa za opće dobro – OPR,

3. Upitnik(Kategorija A, Kategorija B, Kategorija C)

 

Uz gore navedene obrasce, obvezna je sljedeća dokumentacija:

1. Popis svih članova i korisnika udruge u prethodnoj godini sa područja Grada Supetra;

2. Popis svih registriranih sportaša / natjecatelja u prethodnoj godini sa područja Grada Supetra;

3. Potvrda Porezne uprave o nepostojanju duga s osnove plaćanja doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje i plaćanja poreza te drugih davanja prema državnom proračunu, ne stariju od 30 dana od dana objave javnog natječaja(preslika);

4. Potvrda o preuzetom Financijskom izvještaju o poslovanju za 2023. godinu (FINA)

5. Izjavu o nepostojanju dvostrukog financiranja(Prilog)

6.Potvrda uvjerenja nadležnog Suda da se ne vodi kazneni postupak protiv odgovorne osobe koja potpisuje dokumentaciju prijavitelja, ne starija od šest (6) mjeseci,;

7. Ispis iz Registra Udruga RH (prihvaća se i printscreen sa web stranice Registra udruga)

8. Preslike diploma o završenom fakultetu/školi/tečaju, tj. dokazi o osposobljenosti stručnog kadra pojedinog prijavitelja

Rok za dostavu prijava: 25.03.2024.

 

Prijave se mogu dostaviti poštom ili osobno, te digitalnim/elektronskim putem kroz web aplikaciju koja se nalazi na sljedećoj poveznici: https://som-natjecaj.eu.

Kod dostave poštom, prijavu je potrebno dostaviti na adresu:


Grad Supetar
Vlačica 5
21400 Supetar
Uz naznaku: „Javni poziv - Program javnih potreba u sportu Zajednice sportskih udruga Grada Supetra za 2024. godinu – NE OTVARATI“

 

Prijave koje nisu dostavljene na propisani način i ne sadrže svu dokumentaciju koja je propisana Javnim pozivom neće biti uzete u daljnje razmatranje.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.