vizual za epromet link

Ilustracija javnog poziva

Ministarstvo poljoprivrede je objavilo novi Javni poziv za podnošenje zahtjeva za financiranje radova održavanja šumskih cesta u šumama malih šumoposjednika za 2023. iz sredstava naknade za korištenje općekorisnih funkcija šuma, na području cijele Republike Hrvatske.

 

Cilj provedbe Javnog poziva je povećanje otvorenosti šuma privatnih šumoposjednika, a šumska prometna infrastruktura je važan čimbenik koji predstavlja nužni preduvjet za provođenje radova gospodarenja šumama te zaštitu šuma od požara.

Prihvatljiv podnositelj je mali šumoposjednik (s površinom šuma i/ili šumskog zemljišta do 20 ha) koji ima šumu i/ili šumsko zemljište na području katastarske općine u kojoj se cesta nalazi i udruga privatnih šumoposjednika upisana u Registar udruga Republike Hrvatske.

Rok za podnošenje zahtjeva počinje teći 2. listopada 2023. od 12:00:00 sati i istječe 29. prosinca 2023. u 12:00:00 sati.

Javni poziv je dostupan u privitku ove objave.

 

Dodatne informacije vezane za pripremu i podnošenje prijave na ovaj Javni poziv mogu se zatražiti isključivo u pisanom obliku na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (Javni poziv2.pdf)Javni poziv2.pdf
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.