vizual za epromet link

Poziv na testiranje - ilustracija

Grad Supetar objavljuje poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja za prijam u službu Referenta za uredsko poslovanje.

 

 

 

Poziv na testiranje koji upućuje Povjerenstvo za provedbu Natječaja, tiče se poziva za prijam u službu Referenta za uredsko poslovanje u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, Uredu grada, 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, objavljenog u Narodnim novinama broj 19/2023 od 17. veljače 2023. godine (u daljnjem tekstu: Natječaj), putem oglasnih ploča Grada Supetra i web stranice Grada Supetra www.gradsupetar.hr.

Na testrianje se pozivaju slijedeći kandidati:

1. M.E.M.;
2. A. P.;
3. L.M.;
4. K.S.

Svi imenovani kandidati pozivaju se da pristupe dana 10. ožujka (petak) 2023. u 10:00 sati u prostor Gradske vijećnice Grada Supetra, Vlačica 5, radi provedbe prethodne provjere znanja i sposobnosti (testiranje), a potom i intervjua s kandidatom ako ostvari najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti.

Kompletan tekst Poziva možete preuzeti u privitku ove obavijesti a upute kandidatima na donjem linku:

UPUTE KANDIDATIMA

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.