vizual za epromet link

ilustrativna fotografija kompostera

Grad Supetar objavljuje Javni poziv za dodjeluj kompostera za kućno kompostiranje.

 

 

Pravo na dodjelu besplatnih kompostera za kućno kompostiranje ovog Javnog poziva ima fizička ili pravna osoba koja podnese zahtjev te zadovoljava sljedeće uvjete:
ima prebivalište ili sjedište na području Grada Supetra,
nema nepodmirenih dospjelih obveza prema Gradu Supetru i KD GRAD d.o.o. s bilo koje osnove.
Način dostave zahtjeva

Zahtjev za dodjelu kompostera dostavlja se na e mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. s naznakom u predmetu maila „Prijava na javni poziv-komposteri“ ili podredno osobno u prostorije Komunalnog društva GRAD, Ulica Žedno-Drage 7, 21400 Supetar.

U Zahtjevu je potrebno navest ime, prezime, adresu prebivališta, oib podnositelja zahtjeva (obveznika plaćanja komunalne naknade) te priložiti kopiju osobne iskaznice.

Komposteri se dodjeljuju korisnicima prema redoslijedu zaprimanja zahtjeva (vrijeme podnošenja zahtjeva) do isteka svih raspoloživih kompostera.

S podnositeljem zahtjeva koji udovoljava općim uvjetima Javnog poziva potpisuje se Zapisnik o primopredaji

Korisnici kojima se odobri dodjela kompostera dužni su: koristiti komposter u svrhu provođenja kućnog kompostiranja na području Grada Supetra, komposter osigurati od krađe na način da ga postave na neizloženo mjesto, pristati na povremenu kontrolu načina korištenja i održavanja kompostera.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.