vizual za epromet link

Javni poziv - ilustracija

Grad Supetar objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2022. godinu.

Pozivaju se sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe, vlasnici obrta registriranih za obavljanje djelatnosti za koju traže odobrenje, na podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2022. godinu.

Zahtjev za davanje koncesijskih odobrenja podnosi se počev od dana 12. travnja (utorak) 2022. godine, na propisanom obrascu koji se nalazi u privitku ovog poziva, Vijeću za davanje koncesijskih odobrenja Grada Supetra, na adresu: Grad Supetar, Vijeće za davanje koncesijskih odobrenja, Vlačica 5, 21 400 Supetar, a sve sukladno Uredbi o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru i Planu upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Supetra za 2022. godinu.

Plan upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Supetra za 2022. godinu - Službeni glasnik Grada Supetra broj 06/22 od 4. travnja 2022. godine.

Svu dokumentaciju možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.