vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija testiranja za prijam u službu

Grad Supetar objavljuje Poziv na testiranje kandidatima koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete navedene u oglasu za prijam u službu u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra od 22. svibnja 2021. godine.

 

 

Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto - Viši referent za financije i proračun u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (1 izvršitelj/ica) – na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutne službenice, objavljenog kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranici www.gradsupetar.hr dana 22. svibnja 2021. godine, (u daljnjem tekstu Oglas) donijelo je Poziv na testiranje kandidatima koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete navedene u oglasu za prijam u službu u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra.

Poziv možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.