vizual za epromet link

Ilsutrativna fotografija pomoć starijim osobama

Grad Supetar – u sklopu projekta UP.02.1.1.13.0331, Zaželi – program zapošljavanja / Grad Supetar – faza II Zaželi - Program zapošljavanja žena - Faza II objavljuje
Javni poziv na iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju.

 

Prijaviti se mogu osobe s prebivalištem na području Grada Supetra kojima je potrebna pomoć druge osobe u cilju unapređenja njihove socijalne uključenosti i kvalitete života.

 

Na poziv za iskaz interesa mogu se prijaviti osobe starije od 65 godina ili osobe mlađe od 65 godina u nepovoljnom položaju pod uvjetom da pravo na socijalnu uslugu potpore i podrške osobama u nepovoljnom položaju ne ostvaruju po drugoj osnovi.

Rok za dostavu prijava je: 1. veljače 2021. godine a potpuni tekst Javnog poziva zajedno sa obrascem za prijavu možete preuzeti u privtku ove obavijesti.

 

projekt EU

 

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.