Danas je u Supetru, u gospodarsko-poslovnoj zoni „Žedno Draga“, Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma otvorio jedan od najmodernijih Super Konzuma u Hrvatskoj.

 

 

 

 Novi Super Konzum Supetar je investicija koja je financijski zatvorena sredstvima iz prošlogodišnjeg budžeta te je izuzetno bitna za kompaniju, posebno u kontekstu ovogodišnje ljetne sezone, napominju iz Konzuma.

Novootvorena prodavaonica Super Konzuma u Supetru ujedno je 78. Super Konzum u Hrvatskoj a u njoj će biti zaposleno 55 osoba.

Ivana Marković, gradonačelnica Supetra prilikom otvorenja je izjavila kako je ‘veseli otvaranje novog poslovnog centra u gradu Supetru’, te kako je ovako velika investicija itekako značajna za Supetar, prvenstveno radi novih radnih mjesta, ali i dodatnih prihoda u gradskom proračunu.

Na otvaranje poslovnice u Supetru stigao je i vladin izvanredni povjerenik Ante Ramljak, koji je u povodu otvorenja Super Konzuma Supetar izjavio kako je Super Konzum Supetar jedan je rijetkih investicijskih projekata koji je svoj završetak dočekao u razdoblju izvanredne uprave, iz razloga što je projekt bio u odmakloj fazi.

‘Upravo su ovakve trgovine na odličnim lokacijama na otocima i obali, jedan od najvažnijih preduvjeta uspješnih rezultata Konzuma u turističkoj sezoni. Raduje me, također, i uzlazna putanja u poslovanju koju bilježimo u zadnjih nekoliko tjedana, što je pokazatelj prije svega povratka povjerenja naših kupaca u Konzum’, rekao je Ramljak.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.