Nakon provedbe postupka javne nabave danas su u supetarskoj gradskoj vijećnici potpisani ugovori za izgradnu novog vatrogasnog doma.

 

 

 

 

 

 


Gradonačelnica Grada Supetra, Ivana Marković s jedne i Mate Šakić, predsjednik uprave Lavčević d.d. u ime izvođača radova s druge strane potpisali su danas ugovor za izgradnju vatrogasnog doma vrijedan ukupno 20,5 milijuna kuna sa pripadajućom opremom.

Potpisivanju ugovora prisustovali su i čelnici općina koji su zajedno sa gradom Supetrom dionici projekta Siniša Marović, načelnik Postira, Ranko Blažević, načelnik Sutivan i Svemir Obilinović, načelnik Nerežišća kao i Damir Gabrić i Mate Franetović, predstavnici županije Splitsko-dalmatinske koja je od samih početaka davala podršku projektu i financirala njegovu projektnu dokumentaciju.

Svečanom činu potpisivanja prisustvovali su naravno i predstavnici supetarskih vatrogasaca Nikica Maričić, predsjednik, Nikola Martinić Dragan, zapovjednik, Frane Mladineo, zamjenik zapovjednika i Jakov Zlatar, tajnik dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Kako je u obraćanju novinarima najavljeno početak radova očekuje se kroz mjesec dana a njihov završetak do travnja 2021. godine.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.