Sinoć smo se na njegovoj posljednjoj nedjeljnoj misi oprostili od našeg župnika Don Tonija.

 

 

 

 

 

 

 

 Svećenika i čovjeka koji je prije sedam godina tiho došao u našu župu i još se tiše zauvijek ugnijezdio u naša srca.

S koliko je pažnje i obzira don Toni prišao svom poslanju u našoj župi najbolje govori njegovo mladomisničko geslo: “ruku ispruženih od Boga do čovjeka“.

"Ako moje ruke nisu usmjerene Bogu, ja nemam što ljudima davati. Ako moje ruke nisu podignute k Bogu, neću imati što davati čovjeku. Ako su moje ruke usmjerene samo čovjeku, onda sam ja socijalni radnik, i ne trebam biti svećenik.
I, samo je moguće živjeti svećeništvo ruku ispruženih od Boga do čovjeka." - tako je govorio naš dobri pastir kojem želimo da se sa izazovima koji ga u nastavku njegove svećeničke službe čekaju u Hvaru jednako ustrajno i hrabro nosi.

Don Toni hvala vam za sve!

Nakon Don tonijeva odlaska novi supetarski župnik biti će Don Pavao Gospodnetić dosadašnji župnika župe sv. Jeronima u Pučišćima i župe sv. Antuna, opata, u Pražnicama.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.