vizual za epromet link

Jučer je završen 7. po redu humanitarni malonogometni turnir “4 kvarta” za pomoc pri radu Udruzi roditelja djece sa teskocama u razvoju “Bracki pupoljci”.

 

 

 

 

 

 



Turnir se, u petak i subotu, zbog lošeg vremena umjesto na Malom placu održavao u supetarskoj športskoj školskoj dvorani popularnoj "La Škatuli".

Četri popularna supetarska kvarta, Bronx, Glavica, Pasike i Pliva oves u godine snage odmjeravala u tri kategorije, pa je tako u kategoriji I. - IV. razred pobjedu odnio Bronx. Odlucili su udarci sa 6 metara u izvođenju kojih Glavica nije imala srece.

U kategoriji V. - VIII. razred pobjedu je protiv favorizirane momčadi Pasika odnijela ekipa Glavice.

U kategoriji "Odrasli" pobjedu je nakon odličnog nogometa odnijela momčad Pasika. I tu su odlucivali udarci sa 6 metara u kojima desetkovani Bronx nije imao sreće.

Na koncu rezultati ipak nisu bili najvažniji budući je najveća pobjeda turnira podrška naše djece, malih i velikih sportaša udruzi "Brački pupoljci". Onima najranjivijima među nama sva supetarska četri kvarta poslali su jasnu i nedvosmislenu poruku - uz nas nikad niste sami!

 

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.