vizual za epromet link

POZIVAMO VAS DA U NEDJELJU, 9. LIPNJA IZAĐETE NA REFERENDUM I IZJASNITE SE "PROTIV" BRAČKOG SMEĆA U SUPETRU!

 

 

 

 

 

 



Odlukom o raspisivanju lokalnog referenduma od 7. svibnja 2019. godine Gradsko vijeće Grada Supetra omogućilo je građanima Supetra da se na najdemokratskiji mogući način izjasne o tome žele li da odlagalište otpada Kupinovica u vlasništvu grada Supetra, postane odlagalište otpada ostalih jedinica lokalne samouprave na Braču.

Lokalni referendum održat će se u nedjelju, 9. lipnja 2019. godine a građane pozivamo da mu se odazovu i na referendumskom listiću na pitanje: »Želite li da odlagalište otpada Kupinovica u vlasništvu grada Supetra, postane odlagalište otpada ostalih lokalnih jedinica otoka Brača?« zaokruže "PROTIV".

Mjesta na kojima će se moći izaći na referendum i glasati na njemu ista su kao i ona za nedavne EU izbore.
Da bi referendum uspio moraizaci 50% plus jedan glasac da bi dobili važecu odluku. Stoga vas pozivamo da u nedjelju, 9.lipnja 2019. ne ostanete doma jer se radi o našoj, lokalnoj i vrlo važnoj temi.

Odazovite se stoga našem pozivu, izađite na referendum, pozovite svoje ukućane, prijetelje, susjede pa i vikendaše i izjasnite se "PROTIV" bračkog smeća u Supetru!

 

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.