Splitsko-dalmatinska županija prva je županija u Hrvatskoj koja programom demografske obnove "Tu je tvoj dom!" sufinancira izgradnju i adaptaciju kuća i tako pomaže mladim obiteljima iz ruralnih područja izgraditi vlastiti dom i ostati svoj na svome.

 

 

 

 

 
Ovim programom financira se kupnja građevinskog zemljišta, troškovi stručnog nadzora, izrada projektno – tehničke dokumentacije, kupnja kuće ili stana za stanovanje, kao i izgradnja, adaptacija i rekonstrukcija neuseljivih i neuvjetnih kuća za stanovanje.

U sklopu programa definirani su kriteriji sufinanciranja prema kojima se u 5. grupi koja obuhvaća otočna naselja iz šeste do osme skupine razvijenosti nalaze i naselja otoka Brača: Škrip, Donji Humac, Dračevica, Dol.

Rečene kriterije možete preuzeti u privitku ove obavijesti a više informacija o ovom projektu potražite na službenim stranicama Splitsko-dalmatinske županije.

 

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.