Temeljem članka 6. Pravilnika o gospodarskom korištenju, korištenju ili gradnji građevina i posebnoj upotrebi pomorskog dobra na području Splitsko - dalmatinske županije (»Službeni glasnik Splitsko-dalmatinske županije«, br. 110/2017.) objavljuje se Grad Supetar objavljuje Plan gospodarskog korištenja koncesije na pomorskom dobru na dijelu k.o. Supetar i k.o. Mirca, predio uvala „Vela luka“.

 

 

 

 

 Plan se objavljuje zajedno sa grafičkim prikazom namijenjene površine, obuhvatom te sadržajem i prostornom organizacijom predmetne koncesije. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dostave svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja u roku od osam dana na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili na protokol Grada Supetra, Vlačica 5, 21 400 Supetar.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja dostavljeni u roku biti će dostavljeni Upravnom odjelu za pomorstvo i turizam Splitsko-dalmatinske županije na razmatranje i odlučivanje.

Sve dokumente možete pročitati i preuzeti u privitku ove obavijesti.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.