vizual za epromet link

Temeljem članka 6. Pravilnika o gospodarskom korištenju, korištenju ili gradnji građevina i posebnoj upotrebi pomorskog dobra na području Splitsko - dalmatinske županije (»Službeni glasnik Splitsko-dalmatinske županije«, br. 110/2017.) objavljuje se Grad Supetar objavljuje Plan gospodarskog korištenja koncesije na pomorskom dobru na dijelu k.o. Supetar i k.o. Mirca, predio uvala „Vela luka“.

 

 

 

 

 Plan se objavljuje zajedno sa grafičkim prikazom namijenjene površine, obuhvatom te sadržajem i prostornom organizacijom predmetne koncesije. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dostave svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja u roku od osam dana na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili na protokol Grada Supetra, Vlačica 5, 21 400 Supetar.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja dostavljeni u roku biti će dostavljeni Upravnom odjelu za pomorstvo i turizam Splitsko-dalmatinske županije na razmatranje i odlučivanje.

Sve dokumente možete pročitati i preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.