Grad Supetar u svojstvu javnog naručitelja priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave usluga male vrijednosti za izradu ukupne projektno-tehničke dokumentacije za provedbu projekta „Revitalizacija kulturno povijesne cjeline Škripa".

 

 

 

 

 


Odredbom članka 198. ZJN pod nazivom „Prethodna analiza tržišta“ propisano je da prije pokretanja postupka javne nabave javni naručitelj u pravilu provodi analizu tržišta u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom.


Stoga, sukladno prethodnoj odredbi ZJN u privitku objavljujemo nacrt dokumentacije o nabavi, konzervatorske smjernice, projektne zadatke i troškovnike po grupama za predmetni postupak javne nabave, te molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da da u roku od 5 (pet) dana od dana objave ove obavijesti o prethodnom savjetovanju dostave eventualne primjedbe i prijedloge na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.