vizual za epromet link

Grad Supetar u svrhu savjetovanja sa javnošću objavljuje prijedlog Odluke o zabrani izvođenja pojedinih građevinskih radova tijekom turističke sezone.

 

 

 

 

 
U predmetu objavljivanja dokumenta u svrhu savjetovanja sa javnošću – prijedloga Odluke o zabrani izvođenja pojedinih građevinskih radova tijekom turističke sezone, temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (»Narodne novine«, br. 25/13. i 85/15.), gradonačelnica Grada Supetra donosi

ZAKLJUČAK

1. Utvrđuje se prijedlog Odluke o zabrani izvođenja pojedinih građevinskih radova tijekom turističke sezone, u predloženom tekstu.
2. Akt iz točke 1. ovoga Zaključka sastavni je dio istog.
3. Ovaj Zaključak objavit će se na službenoj web stranici Grada Supetra – www.gradsupetar.hr, a u svrhu savjetovanja sa javnošću u trajanju od 30 dana – od 20. listopada do 20. studenog 2016. godine.
4. Ovaj Zaključak stupa na snagu danom donošenja.

Sve dokumente možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.