vizual za epromet link

Počeli su radovi na energetskoj obnovi vrtića "Mrvica" u Supetru. Projekt vrijedan 7 mil kuna sufinaciran je iz tri izvora financiranja, Ministarstvo demografije obitelji, mlade i socijalnu politiku, EU sredstvima te kreditom HBOR-a.

Izvođač radova je "Brodomerkur" d.d., odabran u postupku javne nabave.

Obzirom na kompleksnu narav zahvata (vršenje radova uz održavanje funkcionalnosti vrtića odnosno prisutnosti djece) predviđeni radovi vršit će se u tri (3) faze kako slijedi:

1. Faza – Radovi na obnovi krovišta, vanjske fasade i prostoru kuhinje vršit će se istovremeno (po završetku kuhinje kreće se u opremanje da bi se osigurala kvalitetna usluga dostave hrane za djecu) Predviđeno trajanje radova je 3 mjeseca.

2. Faza – Radovi na instalacijama/cijevnom razvodu sustava grijanja, radovi u kotlovnici sa uključenom zaštitom podova. Radovi će biti vršeni po sistemu prostorija po prostorija uz osiguranje uvjeta korištenja prostora na kojem se trenutno ne vrše radovi. Predviđeno trajanje radova je 2 mjeseca.

3. Faza – Radovi na unutarnjoj oblozi vanjskih zidova, vanjska stolarija te svi preostali unutarnji radovi ( uz paralelno opremanje objekta namještajem). Predviđeno trajanje radova je 2 mjeseca.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.