Grad Supetar objavljuje održavanje javne rasprave o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja „Novo Groblje“ i daje na uvid prijedlog Plana za istu.

 

 

 

 

 

 Javni uvid u prijedlog Urbanističkog plana Uređenja „Novo Groblje“" započinje dana 07.01.2019. i traje do 07.02.2019. godine, a može se u navedenom terminu izvršiti u vijećnici Grada Supetra radnim danom od 8, 00 – 14 00 sati.

Javno izlaganje radi obrazloženja planskih rješenja, smjernica i mjera u okviru izrade navedenog Urbanističkog plana uređenja održat će se u vijećnici Grada Supetra dana 18.01. 2019. god. (petak) s početkom u 17, 00 sati.

Način sudjelovanja sudionika u javnoj raspravi:
1. Svi zainteresirani mogu sudjelovati u javnoj raspravi na sljedeće načine:
- imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog predmetnog urbanističkog plana, tokom trajanja javnog uvida,
- mogu postavljati pitanja za vrijeme javnog izlaganja o predloženim rješenjima,
- mogu dati prijedloge i primjedbe u zapisnik o javnom izlaganju,
- mogu Nositelju postupka uputiti pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe najkasnije do 07.02.2019. god. na adresu: Grad Supetar , Jedinstveni Upravni odjel, Vlačica 5, Supetar, s naznakom “prilog javnoj raspravi” (prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi)

2. Sukladno čl. 101 ZOPU, nadležna tijela i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i osobe određene posebnim propisima, za izradu Plana iz područja svog djelokruga, dostavljaju svoja pisana očitovanja, primjedbe i prijedloga najkasnije do 07.02.2019. U protivnom smatrat će se da nemaju primjedbi.

 

Prijedlog plana za javnu raspravu se nalazi na ovome linku

Pozivaju se zainteresirani da, na naprijed navedene načine, sudjeluju u javnoj raspravi o prijedlogu izrade Urbanističkog Plana uređenja „Novo Groblje“.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.