Grad Supetar upućuje Poziv na testiranje kandidatima koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete navedene u oglasu za prijam u službu u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra od 2. rujna 2019. godine.

 

 

 

 

 

 Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto - referent za gradske prihode u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (1 izvršitelj/ica) – do povratka duže vrijeme odsutnog službenika/ce, objavljenog kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranici www.gradsupetar.hr dana 2. rujna 2019. godine, (u daljnjem tekstu Oglas) donosi


ozivaju se kandidati koji su predali pravovremene i uredne prijave da pristupe dana 20. rujna (petak) 2019. godine u 10:00 sati u prostor Gradske vijećnice Grada Supetra, Vlačica 5, radi provedbe prethodne provjere znanja i sposobnosti (testiranje), a potom i intervjua s kandidatom ako ostvari najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti, i to slijedeći:

1.    Mila Mutarello
2.    Karmen Deković Kordić
3.    Ivana Gospodnetić

U skladu s odredbom stavka 2. članka 22. Zakona smatra se da kandidat, koji nije pristupio prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, povukao prijavu na oglas.
.


Kompletan tekst Poziva možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.