Logotip Grada Supetra

Grad Supetar upućuje Poziv na testiranje kandidatima koji su podnijeli pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete navedene u oglasu za prijam u službu u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra od 2. rujna 2019. godine.

 

 

 

 

 

 Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto - referent za gradske prihode u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (1 izvršitelj/ica) – do povratka duže vrijeme odsutnog službenika/ce, objavljenog kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranici www.gradsupetar.hr dana 2. rujna 2019. godine, (u daljnjem tekstu Oglas) donosi


ozivaju se kandidati koji su predali pravovremene i uredne prijave da pristupe dana 20. rujna (petak) 2019. godine u 10:00 sati u prostor Gradske vijećnice Grada Supetra, Vlačica 5, radi provedbe prethodne provjere znanja i sposobnosti (testiranje), a potom i intervjua s kandidatom ako ostvari najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti, i to slijedeći:

1.    Mila Mutarello
2.    Karmen Deković Kordić
3.    Ivana Gospodnetić

U skladu s odredbom stavka 2. članka 22. Zakona smatra se da kandidat, koji nije pristupio prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, povukao prijavu na oglas.
.


Kompletan tekst Poziva možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.