vizual za epromet link

skica trolokvi

Grad Supetar pristupio je izradi projektno-tehničke dokumentacije za područje Trolokve s ciljem revitalizacije i očuvanja kulturnog i prirodnog krajolika lokaliteta Trolokve kroz održivi razvoj vodno - komunalne infrastrukture, infrastrukturno opremanje lokaliteta, očuvanje i obnavljanje suhozidne gradnje.

 

 

 

 

Izradu projektno-tehničke dokumentacije koja je osnova kojom započinjemo realizaciju projekta financirala je Splitsko-dalmatinske županija u sklopu Programa sufinanciranja razvojnih projekata u turizmu na području SDŽ za 2023. godinu u iznosu od 10.000,00 eura.

 

Ovim putem zahvaljujemo se Županiji na podršci i prepoznavanju važnosti projekta revitalizacije područja Trolokvi u vrtove zelene budućnosti.

 

0 lokve 450

 

 

 

zupanija grb

Projektno-tehnička dokumentacija za projekt „Trolokve-vrtovi zelene budućnosti“ sufinancirana je od strane Splitsko-dalmatinske županije u sklopu 
Programa sufinanciranja razvojnih projekata u turizmu na području SDŽ za 2023. godinu

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.