vizual za epromet link

Supetarski Božić

Povodom predstojećih božićnih blagdana, gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković, uputila je našim sugrađanima čestitku.

 

 

 

 

 

 Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Ovo je vrijeme kad smo više nego inače okrenuti svojim obiteljima i prijateljima, kad smo osjetljiviji na potrebe drugih te kad darivanjem želimo pokazati da nam je do nekoga stalo.
Božić kao blagdan ljubavi, mira, vjere i nade, najljepši je završetak svake godine, a njegove univerzalne poruke razlog su što se slavi na svim stranama svijeta.

Božić i božićni običaji neraskidivi su dio naše narodne tradicije i u velikoj mjeri nas određuju kao narod. I to ne samo kao vjernike koji željno očekuju Isusovo rođenje i sve što ono navještava, već i kao ljude koji žele mir, ljubav i dobro.

Upravo ćemo ovih dana te poruke prenositi na svoju djecu. Sjetit ćemo se i prijatelja za koje tijekom godine nismo imali vremena. Zamijetit ćemo i naše sugrađane koji trebaju pomoć.
Prenesimo božićni duh na cijelu godinu te gradimo društvo u kojem ćemo uvažavati različitosti te širiti toleranciju, optimizam i mir.

U ime Grada Supetra i svoje osobno ime želim Vam sretan Božić!

 Ivana Marković
Gradonačelnica

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.