Počeli su radovi na energetskoj obnovi vrtića "Mrvica" u Supetru. Projekt vrijedan 7 mil kuna sufinaciran je iz tri izvora financiranja, Ministarstvo demografije obitelji, mlade i socijalnu politiku, EU sredstvima te kreditom HBOR-a.

Izvođač radova je "Brodomerkur" d.d., odabran u postupku javne nabave.

Obzirom na kompleksnu narav zahvata (vršenje radova uz održavanje funkcionalnosti vrtića odnosno prisutnosti djece) predviđeni radovi vršit će se u tri (3) faze kako slijedi:

1. Faza – Radovi na obnovi krovišta, vanjske fasade i prostoru kuhinje vršit će se istovremeno (po završetku kuhinje kreće se u opremanje da bi se osigurala kvalitetna usluga dostave hrane za djecu) Predviđeno trajanje radova je 3 mjeseca.

2. Faza – Radovi na instalacijama/cijevnom razvodu sustava grijanja, radovi u kotlovnici sa uključenom zaštitom podova. Radovi će biti vršeni po sistemu prostorija po prostorija uz osiguranje uvjeta korištenja prostora na kojem se trenutno ne vrše radovi. Predviđeno trajanje radova je 2 mjeseca.

3. Faza – Radovi na unutarnjoj oblozi vanjskih zidova, vanjska stolarija te svi preostali unutarnji radovi ( uz paralelno opremanje objekta namještajem). Predviđeno trajanje radova je 2 mjeseca.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.