vizual za epromet link

Čestitka za Dan pobjede

Danas slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, tom prigodom gradonačelnica Ivana Marković uputila je čestitku sljedećeg sadržaja:

 

 

 

 

 

Drage naše sugrađanke i sugrađani!
Dragi hrvatski branitelji!

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavljamo u čast stvaranja hrvatske države nastale u domovinskom ratu, u kojem su hrvatski branitelji zahvaljujući svojoj požrtvovnosti i domoljublju, 5. kolovoza 1995. godine izvojevali veličanstvenu pobjedu. Na kninskoj tvrđavi pobjedonosno je zavijorila hrvatska zastava označavajući završetak briljantne vojno-redarstvene operacije Oluja, koja je bila temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

S dubokim poštovanjem danas se prisjećamo i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kao i civilima koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske. Svi mi imamo obvezu odužiti se braniteljima gradeći i razvijajući našu Hrvatsku kao zemlju koja danas ravnopravno zauzima svoje mjesto u europskoj zajednici država i naroda na dobrobit svih svojih građana.

Drage sugrađanke i sugrađani, čestitam vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.