vizual za epromet link

Dodjela naknada za novorođenčad

U srijedu 28.06.2029. u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici, uoči Dana grada Supetra i blagdana sv. Petra i Pavla, isplačene su naknade za novorođenu djecu, koja su rođena u zadnjih nekoliko mjeseci.

 

 

Veseli nas činjenica da je iz dana u dan naš grad bogatiji za sve veći broj djece, jer ipak djeca su naše najveće bogatstvo.

Dodijeljene su naknade za sedmero novorođene djece, a najbrojnija obitelj ovog puta je obitelj Jozić, koja je dobila peto dijete.

Sretni smo da na ovaj način možemo roditeljima pomoći u njihovim prvim koracima.

Jednokratna novčana pomoć dodjeljuje se za svako novorođeno dijete, koje ima prijavljeno prebivalište u gradu Supetru neposredno nakon rođenja i u trenutku predaje zahtjeva,

a jedan od roditelja ima prebivalište na području Grada Supetra neprekidno 1 godinu do dana rođenja djeteta.

Iznosi koje Grad Supetar dodjeljuje za novorođenu djecu, prema novoj odluci od 16. svibnja 2023., su u iznosima:

Za 1. dijete u visini od 665,00 Eura
Za 2. dijete u visini od 930,00 Eura
Za 3. i 4. dijete u visini od 1.195,00 Eura
Za 5. dijete u visini od 1.990,00 Eura

Svim roditeljima čestitamo na prinovi u obitelji, a djeci dajemo riječ da ćemo ih kroz naš projekt Sritna Dica Sritan Grad pratiti i dalje, te da ćemo ovaj Grad u svakom trenutku pokušati učiniti najboljim mjestom za njihovo bezbrižno odrastanje!

 

0 novorodjencad

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.