vizual za epromet link

Fotografija potpisnica Ugovora

Danas je potpisan Ugovor kojim je Grad Supetar dodjelio na korištenje poslovne prostore Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači.

 

 

Riječ je o četiri poslovna prostora u dvorani i sali u suterenu dvorane sa kojima je raspolagao Grad Supetar i koji su nakon provedenog javnog natječaja dani na raspolaganje za osnivanje Centra Juraj Bonači u Supetru.

Grad Supetar je prostore arhive izmjestio na drugu lokaciju, a udruge koje su koristile dio dodjeljenih prostora našle su nove lokacije za što im se zahvaljujemo.

Gradonačelnica Grada Supetra primila je predstavnike Centra koji su po svečanom uručenju potpisanog Ugovora predstavili svoje planove za budući rad centra. Gradonačelnica je tom prigodom zahvalila svima koji su radili na realizaciji i otvaranju Centra u Supetru i potvrdila kako će se Grad Supetar staviti na raspolaganje oko budućih ulaganja i sve potrebne pomoći.

Centar „Juraj Bonači“ započeo je sa djelovanjem davne 1971. godine tada još kao Specijalni školski centar. Kako je sustav obrazovanja i socijalne skrbi napredovao, tako je napredovao i Centar. Danas se mogu pohvaliti kako postali jedan od najvećih Centara za pružanje socijalnih usluga na području Splitsko-dalmatinske županije, a čiji je osnivač Republika Hrvatska.

Centar pruža usluge djeci, mladima i odraslim osobama s intelektualnim teškoćama, odraslim osobama s poremećajem autističnog spektra sa područja Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, te za građane sa područja susjednih županija( Šibensko-Kninska, Zadarska i Dubrovačko-neretvanska).

Gradonačelnica je tom prigodom zahvalila svima koji su radili na realizaciji i otvaranju Centra u Supetru i potvrdila kako će se Grad Supetar staviti na raspolaganje oko budućih ulaganja i sve potrebne pomoći.

 

Juraj Bonaci2

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.