vizual za epromet link

Logo akcije "Moća, movi se!"

Bračani pozivaju: “Moća, movi se!” i ukazuju na važnost brige za zdravlje i aktivnog kretanja.

 

 

Ovog petka, 1. srpnja, s početkom u 21 sat, na ljetnoj pozornici kraj župne crkve, održava se panel o zdravoj prehrani i kretanju, pod nazivom “Moća, movi se!”, u suorganizaciji Sportskog društva Zvrk, Poduzetničkog centra Aktiva i Knjižnice Supetar.

Panel će ugostiti brojne stručnjake iz područja fitnessa, promocije aktivnog života i kretanja te poboljšanja prehrane. Panel otvara popularni autor nekoliko uspješnica, Dalibor Petrinić, predavanjem o zdravoj prehrani i promocijom njegovih knjiga o prehrani za zdravlje, mršavljenje i dugovječnost. Rita Baloević, licencirana Schroth terapeutkinja, pričat će o deformitetima, fizioterapeutkinja za rehabilitaciju žena nakon poroda Karolina Jakšić govorit će o važnosti (pravilnog) disanja. Potom, o jakosti, mobilnosti i stabilnosti uz disanje i poziciju tijela govorit će Žana Garafulić, mag. kineziologije u edukaciji i tenisu, nakon koje slijedi Kristina Poklepović, profesorica fizičke kulture i kineziterapeutkinja koja će govoriti o fitnessu kao stilu života, a cijeli panel zatvorit će Ágnes Mutarello - Barna, certificirana instruktorica yoge, koja će publici približiti sve njene prednosti i potencijale.

Ovaj zaista impresivan program i više je nego dovoljan razlog da ovaj petak navečer provedete na ljetnoj pozornici u Supetru, i stvorite (ili unaprijedite!) neke dobre navike, koje će vam donijeti dugoročne i višestruke koristi. Uključite se u raspravu, informirajte se, postavljajte pitanja i dobijte odgovore od stručnjaka, na licu mjesta, kako bi unaprijedili svoje fizički, ali i mentalno zdravlje.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.