vizual za epromet link

Fotografija Supetra iz zraka

U srijedu 29. lipnja slavimo Dan našega grada i blagdan sv. Petra i Pavla, zaštitnika župe i grada.

 

 

 

 


Program svečanog obilježavanja započet će u ponedjeljak 27. lipnja u 10.00 sati u Gradskoj vijećnici dodjelom gradskih potpora za novoŕođenu djecu.

U utorak 28.lipnja u 20.30 sati na Ratac će se svečano otkriti interaktivna skulptura “Rajska vrata” čiji je autor naš sugrađanin, akademski kipar Đani Martinić. Njezinim se interaktivnim karakterom želi ukazati na ljubav i poštovanje koje prema svome gradu gaje njegovi građani kao i oni koji će to možda tek postati.

U srijedu, program započinje svečanom sjednicom Gradskog vijeća u 10.30 sati na kojoj će se dodijeliti priznanja Grada Supetra zaslužnim građanima.

U 19.00 sati u župnoj crkvi slavit će se svečana euharistija uz procesiju koju će predvoditi don Ivan Jurin, a potom kreće zabavni program.

Djecu će na Ratac od 20.30 sati zabavljati “Čarobni animatori”, na rivi u 21.30 nastupaju “Supetarske mažoretkinje”, a u 21.45 započinje koncert jedne od najboljih hrvatskih klapa - “Rišpet”!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.