vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija komposta

Grad Supetar je u cilju smanjenja količine komunalnog otpada sa područja Grada Supetra nabavio 300 komada kompostera radi podjele krajnjim korisnicima.

 

 

 

 

 

Nabava kompostera je sufinancirana 60% od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost temeljem Javnog poziva za neposredno sufinanciranje nabave komunalne opreme za gospodarenje otpadom na otocima.

Temeljem Javnog poziva za dodjelu kompostera za kućno kompostiranje od 21.1.2021. Odlukom o rezultatima Javnog poziva za dodjelu kompostera za kućno kompostiranje, br. 1/2021, KLASA: 363-05/21-10/01, URBROJ: 2104/01-02/1-21-4, od 14.4.2021. godine, utvrđeni su podnositelji zahtjeva za dodjelu kompostera koji ispunjavaju uvjete propisane javnim pozivom (prebivalište na području Grada Supetra, obveznik je plaćanja komunalne naknade za stambeni prostor na adresi prebivališta, nema nepodmirenih dospjelih obveza prema Gradu Supetru i KD GRAD d.o.o. s bilo koje osnove).

Popis podnositelja koji ispunjavaju uvjete nalazi se u tabelarnom prikazu u privitku ove Obavijesti. (Osobna imena istih prikrivena su radi zaštite osobnih podataka, isti se mogu identificirati pomoću adrese).

Urednima je ocijenjeno 170 zahtjeva te je time preostalo još 130 komada kompostera za dodjelu.

Javni poziv je i dalje otvoren te vas pozivamo na podnošenje zahtjeva ukoliko ispunjavate navedene uvjete. Molimo vas da prije podnošenja zahtjeva podmirite sve svoje obveze prema Gradu Supetru i KD GRAD d.o.o.

Grad Supetar zadržava pravo objave Odluka o rezultatima Javnog poziva u više intervala, odnosno više zasebnih Odluka, ovisno o dinamici zaprimanja zahtjeva i pregleda istih.

Kompostere je moguće preuzeti svaki utorak, počevši od 20. travnja 2021. godine, u vremenu od 08,00 do 14,00 sati, u prostorijama Komunalnog društve GRAD d.o.o., Žedno drage 7, Supetar, uz predočenje osobne iskaznice obveznika plaćanja komunalne naknade za stambeni prostor na adresi prebivališta.

Na ovom linku možete preuzeti upute za kompostiranje a Javni poziv možete preuzeti  ovdje 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.