vizual za epromet link

Ilustracija - projektno rješenje čvorišta Škrip

Ishođena je Lokacijska dozvola za uređenje prometnice u Škripu.

 
 
 

Zbog stalnog povećanja prometnog opterećenja uređenje i proširenje pristupnog čvorišta ulaza u naselje Škrip postalo je jedan od infrastrukturnih prioriteta u Gradu Supetru.

Uređenje pristupnog čvorišta obuhvaća zonu ulaza u Škrip sa županijske ceste Supetar- Škrip- Nerežišća te uređenje pristupne prometnice do zadružnog doma i okretišta oko istog.
Predmetni zahvat zbog svoje funkcionalnosti i izvedivosti podijeljen je u tri faze što je vidljivo u grafičkom dijelu projekta.

Prva faza uključuje uređenje pristupnog čvorišta na spajanju županijske ceste Škrip - Nerežišća i lokalne ceste prema istočnom dijelu naselja Škrip. U sklopu projekta predviđeno je i parkiralište radi smanjanja vozila u staroj jezgri Škripa.

Grad Supetar je ishodio lokacijsku dozvolu,a nastavak projekta će se financirati iz sredstava proračuna Grada Supetra i Županijskih cesta.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.