vizual za epromet link

Logotip splitsko-dalmatinske županije

Splitsko-dalmatinska županija poziva udruge da se prijave na Natječaj za financiranje programa i projekata udruga od općeg značaja za Splitsko-dalmatinsku županiju u 2022. godini.

 

 

Ovim Natječajem dodjeljuje se udrugama financijska potpora za programe i projekte od interesa za opće dobro i za poboljšanje kvalitete života društvene zajednice iz područja djelovanja kako slijedi: branitelja i stradalnika Domovinskog rata, demokratske i političke kulture, duhovnosti, gospodarstva, hobističkih djelatnosti, kulture i umjetnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, obrazovanja, znanosti i istraživanja, održivog razvoja, socijalnih djelatnosti, tehničke kulture, zaštite zdravlja, zaštite okoliša i prirode, zaštite i spašavanja.

Prihvatljive aktivnosti unutar projekta su koncerti, izložbe, smotre, manifestacije, radionice, tribine, skupovi, simpoziji, akcije čišćenja okoliša, humanitarne priredbe, tradicijske priredbe, kazališne predstave, sajmovi, obilježavanje obljetnica, tiskanje knjige, izrada spomen obilježja i sl.

 

Više detalja možete pronaći na ovom linku  

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.