vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija pismenog testiranja

Grad Supetar upućuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa.

 

Riječ je o Oglasu za prijam u službu referenta – administrativnog tajnika u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, objavljenog kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 24. kolovoza 2022. godine (u daljnjem tekstu: Oglas), putem oglasnih ploča Grada Supetra i web stranice Grada Supetra a predmetni kandidati su:

1. K. J.;
2. A. P..

Pozivaju se imenovani kandidati da pristupe dana 12. rujna (ponedjeljak) 2022. u 09:00 sati u prostor Gradske vijećnice Grada Supetra, Vlačica 5, radi provedbe prethodne provjere znanja i sposobnosti (testiranje), a potom i intervjua s kandidatom ako ostvari najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti.

Tekst Poziva možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.