vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija sportske štoperice

Temljem Javnog poziva za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Zajednice grada Supetra za 2022. godinu , objavljujemo Zapisnik/ Odluku sa 3. sjednice Povjerenstva za provedbu Javnog poziva za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Zajednice grada Supetra za 2022. godinu .

 

 

Zapisnik/Odluka, koji možete preuzeti putem linka na kraju ove obavijesti, se odnosi na rang liste kategorija A, B i C , te na iznose potpora Udruge navedenih kategorija .

Sve udruge imaju pravo prigovora kroz sljedećih 8 dana i to isključivo putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..
Nakon isteka roka za prigovore ove Rang liste će postati konačne i sa Udrugama će se potpisati Ugovori o korištenju sredstava.

 

Rezultati Javnog poziva za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Zajednice grada Supetra za 2022. godinu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.