vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija štoperice

Objavljujemo izmjene i dopune Javnog poziva za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta.

 

 

Na temelju članka 3. stavka 4. i članka 4. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, Zajednica sportskih udruga Grada Supetra raspisuje

 

IZMJENU I DOPUNU JAVNOG POZIVA

za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Zajednice sportskih udruga Grada Supetra u 2022. godini

 

I.

Javni poziv , prikupljanje pisanih ponuda za provedbu programa Javnih potreba u sportu, koje će sufinancirati Zajednica sportova Grada Supetra (u daljnjem tekstu Zajednica) iz Proračuna Grada Supetra u 2022. godini. koji je raspisan i objavljen 02.04.2022. na stranicama Grada Supetra/ Novosti, mijenja se i dopunjuje na sljedeći način:

II.

Točka VIII. Javnog natječaja mijenja se tako da sada glasi:

„VIII

Rok za podnošenje prijedloga programa je 30 dana od objave Poziva, a završava uključujući 30.04 .2022. godine.

III.

Točka IV. Javnog poziva mijenja se tako da sad glasi :

„IV.

Da je do dana potpisa ugovora o dodjeli sredstava podmirio obaveze članarine ZSU Grada Supetra za 2022.g. u iznosu od 600,00 kn (odnosi se za članice Zajednice)

 

IV.

Sve ostale odredbe Javnog poziva koji je dana 02.04. 2022.objavljen na službenim stranicama Grada Supetra, ostaju na snazi.

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.