vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija pismenog testiranja

Grad Supetar upućuje poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatkinjama koje ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa.

 

Povjerenstvo za provedbu oglasa za prijam u službu referenta - administrativnog tajnika u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, Uredu grada (1 izvršitelj/ica) na određeno vrijeme u trajanju od 6 (šest) mjeseci, radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao, objavljenog kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 4. kolovoza 2021. godine i na gradskoj web stranici , (u daljnjem tekstu Oglas), upućuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa

Kandidati:
1. Antonela Petrinović;
2. Zrinka Hrga;
3. Cvita Mutarello;
4. Tihana Babarović;
5. Katarina Smoje.

Pozivaju se da pristupe prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti na dan 23. kolovoza (ponedjeljak) 2021. godine u 10:00 sati.

Kompletan tekst Poziva možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.