vizual za epromet link

Grad Supetar objavljuje dokumentaciju za nadmetanje i ponudbeni troškovnik u otvorenom postupak javne nabave u cilju sklapanja Ugovora o javnim radovima sa najpovoljnijim ponuditeljem za izvođenje radova na rekonstrukciji zgrade Lučke kapetanije u Supetru.Na temelju članka 25. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj: 90/11., 83/13., 143/13. i 13/14.) Grad Supetar objavljuje otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti s ciljem sklapanja ugovora o javnim radovima s jednim (najpovoljnijim) ponuditeljem za izvođenje radova na rekonstrukciji zgrade Lučke kapetanije u Supetru, Porat br. 4.

Evidencijski broj nabave E-MV 05/15.

Sva dokumentacija za ovaj otvoreni postupak javne nabave nalazi se u privitku ove obavijesti.

 

**********
Odlukom od 18. prosinca. 2015. godine poništava se otvoreni postupak javne nabave s namjerom sklapanja ugovora o javnim radovima s najpovoljnijim ponuditeljem za izvođenjem radova na rekonstrukciji zgrade LUčke kapetanije u Supetru, evidencijski broj nabave E-MV 05/15, objavljen 27. studenog 2015. godine u Elektroničkom oglasnik javne nabave Republike Hrvatske, broj objave: 2015/S 002-0036926.
Odluku poročitajte ili preuzmite u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.