Gradonačelnica Grada Supetra raspisuje Javni natječaj za davanje pisanih zahtjeva za davanje prostora kojima raspolaže Grad Supetar na privremeno korištenje udrugama, likovnim i drugim umjetnicima, političkim strankama i članovima izabranim s liste grupe birača, te drugim neprofitnim organizacijama za njihovu djelatnost, odnosno rad.
Prostori se daju na privremeno korištenje, sukladno mogućnostima Grada Supetra, uz posebnu pažnju da se racionalno koriste svi prostori u vlasništvu Grada Supetra.

Prostori se daju na privremeno korištenje na rok od jedne godine, a prava i obveze se uređuju pisanim ugovorom.

Prostori se daju na privremeno korištenje političkim strankama zastupljenim u Gradskom vijeću Grada Supetra i članovima izabranim s liste grupe birača u Gradskom vijeću Grada Supetra, na mandatno razdoblje navedenog tijela.

Potpun tekst Javnog natječaja kao i svu ostalu potrebnu dokumentaciju možete pročitati i preuzeti u privitku ove obavijesti.  

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.