Komisija za dodjelu javnih priznanja Gradskog vijeća Grada Supetra, raspisuje Javni natječaj za davanje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Supetra u 2016. godini.

 


Objavljuju se uvjeti i rok za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Supetra u 2016. godini, i to:

* Nagrada Grada Supetra za životno djelo
Nagrada Grada Supetra za životno djelo se dodjeljuje pojedincima koji su svojim dugogodišnjim radom od osobitog interesa za Grad Supetar odnosno određenim djelom dali izuzetan doprinos jednoj ili više oblasti društvenog i gospodarskog života značajnog za Grad Supetar.

* Nagrada Grada Supetra – skupna
Nagrada Grada Supetra se dodjeljuje kao skupna nagrada trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana ili drugim pravnim osobama, njihovim organizacijskim jedinicama ili radnim timovima za njihov doprinos, stvaralaštvo ili organizaciju važnog događanja u Gradu u jednom ili iz više područja gospodarskog i društvenog života u protekloj 2015. godini.

* Priznanje počasnog građanina Grada Supetra
Počasnim građaninom Grada Supetra se proglašava osoba koja ima iznimne zasluge za gospodarski, znanstveni, društveni i športski razvitak ili za drugi svekoliki doprinos u napretku Grada Supetra.

* Plaketa Grada Supetra
Plaketa Grada Supetra je odličje i znak priznanja koje se dodjeljuje za rad ili djelo koje naročito doprinosi napretku i ugledu Grada Supetra u zemlji i inozemstvu, te zaslužuje opće priznanje i isticanje nagrađenog. Plaketa se dodjeljuje domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama.

* Grb Grada Supetra
Grb Grada Supetra je znak priznanja pojedincima i pravnim osobama za njihov doprinos, djelo ili uradak odnosno značajno sudjelovanje u organizaciji važnog događaja u Gradu, u protekloj 2015. godini.

Svu dokumentaciju, teks odluke kao i obrasce i naputke za podnošenje prijedloga možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.