Predstavnici Grada Supetra prisustvovali su svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada prijatelja Jastrebarskog.

 

 

 

 

 

 

 Nakon potpisivanje povelje o prijateljstvu 2016. godine na ovogodišnjoj sjednici ponovno je došla do izražaja suradnja koju Grad Jastrebarsko njeguje s našim gradom pa je gradonačelnica, Ivana Marković, na Svečanoj sjednici gradonačelniku Novoselu, u znak trajnog prijateljstva, poklonila je ploču bračkog kamena na kojoj su uklesani grbovi prijateljskih gradova.

„Ovaj jedinstveni poklon napravljen je od bračkog kamena iz samog srca otoka Brača, a djelo je ruku naših učenika u Kamenoklesarskoj školi u Pučišćima. Jedna od legendi kaže da je brački kamen poslan i ugrađen u Bijelu kuću u Washingtonu kao znak zahvalnosti stanovnika Brača Amerikancima što su ih primili u Ameriku, a mi Supetrani, Bračani, Vam darujemo ovaj mali znak pažnje što ste nas pustili u Vaša srca u prekrasnoj Jaski“, poručila je Ivana Marković te nastavila: “Kada sam 2013. godine postala gradonačelnica Supetra naš grad je bio u teškoj financijskoj situaciji i bez strategije razvoja, a upravo smo posjetom ovom gradu dobili viziju i ideju kakav bi Supetar trebao biti u budućnosti... suvremen, moderan i pametan grad!"

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.