Grad Supetar daje slijedeću Informaciju o provedbi postupka određivanja sadržaja Strateške studije utjecaja na okoliš za izradu II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Supetra.

 

 

 

 

 

 Slijedom donošenja Odluke o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Supetra, a sukladno odredbama članaka 6.-10. Uredbe o strateškoj procjeni utjecaja plana i programa na okoliš ( NN 03/17) pristupa se postupku određivanja sadržaja strateške studije. U svrhu određivanja sadržaja strateške studije, zatražiti će se od nadležnih tijela - sudionika u postupku da dostave svoja mišljenja o sadržaju i razini obuhvata podataka koji se moraju obraditi u strateškoj studiji vezano za područje njihovog djelokruga.

Potpunu informaciju možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.