Uoči Božića i Nove godine Gradonačelnica Supetra Ivana Marković uputila je stanovnicima Supetra, Škripa, Splitske i Miraca blagdansku čestitku.

 

 

 

 

 

 


Dragi sugrađani!

Na samom isteku ove godine i užežin blagdana Božića od srca vam zahvaljujem na povjerenju i potpori koju ste nam poklonili za ostvarenje naših zajedničkih ciljeva. Puni nade i uvjerenja ulazimo u novu godinu sa željom da se nastavi sve što je bilo lijepo i dobro , odlučni da svu snagu usmjerimo prema boljitku našega Grada.

Božićni blagdani vrijeme su obiteljskog okupljanja i prijateljskih susreta tijekom kojih smo pozvani smo živjeti u duhu povjerenja i međusobnog uvažavanja, pozvani na solidarnost, razumijevanje, dobrotu i ljubav.

Upravo s tom nadom i vjerom svim ljudima dobre volje želim sretan Božić, a u novoj godini obilje zdravlja, sreće i uspjeha.

 

Vaša gradonačelnica

Ivana Marković

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.