vizual za epromet link

Poslovni dnevnik četvrtu sezonu zaredom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavaju svoja poslovna znanja i vještine. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svi poduzetnici i građani zainteresirani za besplatne poslovne edukacije imat će priliku sudjelovati na interaktivnim radionicama u sklopu Poslovnog uzleta Splitsko-dalmatinske županije koji će se održati 27. listopada 2017. u Vijećnici na 1. katu Županijske komore Split (Obala Ante Trumbića 4) s početkom u 10:00 sati. Poslovni uzlet ulazi u četvrtu godinu postojanja, stoga se pozivaju svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva.
 
Iako su edukacije besplatne, broj polaznika je ograničen stoga svoje mjesto osigurajte na linku za PRIJAVU, broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.