vizual za epromet link

Poslovni uzlet grada Supetra održati će se 21. listopada 2016. u Hotelu Amor, Put Vele Luke 10.

 

 



 

Poslovni dnevnik, vodeće hrvatske poslovne novine, u suradnji s Gradom Supetrom i Splitsko-dalmatinskom županijom organizira korisne edukacije i predavanja namijenjene poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-ova kao i za svima onima koji vlastita znanja i vještine iz područja marketinga, novih tehnologija te financija žele dodatno produbiti.

Renomirani predavači tako će u sklopu Poslovnog uzleta grada Supetra, zakazanog za 21. listopada 2016. godine, sve zainteresirane sudionike i polaznike navedenih edukacija informirati o novostima iz svijeta tehnologije te im približiti kako uz tehnologiju olakšati uočavanje sa svakodnevnim poslovnim izazovima. Također, sudionici će ujedno imati i priliku saznati sve o uspješnom menadžmentu destinacijskih organizacija kao i poreznim aspektima poslovanja turističkih agencija.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Supetra pozdravit će i gradonačelnica Ivana Marković te župan Splitsko-dalmatisnke županije, Zlatko Ževrnja.

U sklopu edukativnog dana održati će se i panel diskusija na temu "Poticajno okruženje za razvoj poduzetništva" u sklopu kojega će i poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a moći sudjelovati što otvara posebno koristan prostor dijaloga s ciljem poboljšanja poduzetničke klime. Tematski različite i interaktivno usmjerene radionice potaknut će sudionike kako na efikasan naćin povećati konkurentnost i poslovni uspjeh te postati dijelom mozaika budućeg gospodarskog rasta.

Poslovni uzlet manifestacija je koja se održava diljem Hrvatske s ciljem promicanja pozitivnih rezultata, ali i unaprjeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva koje ima ključnu ulogu u kreiranju BDP-a i zapošljavanju. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa, a dosadašnja su iskustva pokazala da polaznici edukacija Poslovnih uzleta iste napuštaju obogaćeni korisnim iskustvom i novim kontaktima.

Online prijavu možete ispuniti ovdje

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.