vizual za epromet link

Grad Supetar je 29. lipnja 2018., od Ministarstva rada i mirovinskog sustava, dobio pozitivnu odluku o sufinanciranju 100 % prihvatljivih troškova projekta „Zaželi – Program zapošljavanja / Grad Supetar”, koji je prijavio na: Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Zaželi– Program zapošljavanja žena”, u sklopu Operativnog programa: OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.  

 

 

 

 

 

 



Ovim putem Vas izvještavamo o pozitivnoj odluci Ministarstva rada i mirovinskog sustava o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Zaželi – Program zapošljavanja / Grad Supetar“, koji je Grad Supetar, u partnerstvu Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - regionalni ured Split i Centrom za socijalnu skrb Brač - Supetar, prijavio na Javni poziv: Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Zaželi– Program zapošljavanja žena.“
Po pripremi, razradi projekta, isti je prijavljen na navedeni Poziv te je po prolasku 3 faze provjera, 29. lipnja 2018. donesena pozitivna Odluka o financiranju i dodjeli bespovratnih sredstava u ukupnom iznosu od 100 % vrijednosti projekta, odnosno 1.069.916,66 kn.

ŠTO JE PROJEKT?

Projekt "Zaželi – Program zapošljavanja / Grad Supetar", za cilj ima osposobljavanje i zapošljavanje 6 (šest) žena u nepovoljnom položaju s područja grada Supetra, s temeljnim ciljem borbe protiv siromaštva i smanjenja nezaposlenosti te prevencija prerane institucionalizacije i poboljšanja kvalitete života ukupno 28 krajnjih korisnika (osoba u starijoj životnoj dobi, osoba u nepovoljnom položaju ili osoba s invaliditetom) s administrativnog područja Grada Supetra.
Namjera projekta je osposobljavanje i zaposlenje 6 (šest) ženskih osoba iz ciljanih skupina kroz program osposobljavanje za gerontodomaćice, u trajanju od dva mjeseca te zapošljavanje u razdoblju od 24 mjeseca.
Navedenim poslovima obuhvaćena bi bila podrška te briga o starijim i potrebitim osobama na području Grada Supetra, kroz ispunjavanje cilja poticanja socijalne uključenosti, povećanje kvalitete života i prevencije prerane institucionalizacije krajnjih korisnika projekta.

 

 

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.